måndag 1 februari 2010

I sista stund

Blockhusudden
Under gårdagens pass, hade jag när jag tog bilden ovan kommit en bit över 5 kilometer. Det var först då jag verkligen vågade tro på att en av mina målsättningar för året inte skulle spricka redan första månaden. Eftersom kortaste vägen hem från bilden är lika lång som vägen är att ta sig dit så visste jag att jag skulle komma 10 kilometer hur jag än gjorde och 10 kilometer var precis vad jag behövde för att nå 100 kilometer för januari månad.

Nu är ju givetvis inte målsättningen på blodigt allvar, speciellt inte när skadeproblem gjort att löpningen blivit lidande men det är ju kul så länge målen lever. Totalt blev det nu 113,8 km i januari månad,  resterande 11 månader hoppas jag på att jag ska ha kommit långt över 100 kilometer redan när månaden är halvvägs, speciellt eftersom knät känns ganska bra idag.