söndag 14 februari 2010

TSM - Lätt, som det borde vara

Idag var det TSM-dags igen. Efter fredagens sköna runda började jag fundera på om jag skulle prova på att springa med 3:15-gruppen igen. Men gårdagens snöande och den modd som kom med det fick mig på andra tankar. Jag vill inte riskera mitt knä, bättre att ta det lugnt och säkert. Så precis som förra veckan sprang jag idag med 3:45-gruppen.
TSM 3:45 passerar Kungsträdgården. Taget med en blöt mobilkamera. 
Och äntligen, trots modd, kändes det lätt. Rundan bestod av 18 km lugn distanslöpning med fartökning i 10 minuter efter en timmes löpning. Känslan var lätt och pulsen var mestadels ganska låg. Idag kändes passet så som jag hade hoppats att det skulle kännas att springa med 3:45-gruppen redan i november. Nästa vecka går jag nog upp en grupp, eller två. Vi får se hur underlaget ser ut.

Eftersom TSM 3:45 "bara" sprang 18 km  idag passade jag på att lägga till 2,5 kilometer innehållande ros-inköp och semmel-inköp. Jag menar, har man nu sprungit 18 km kan man ju lika gärna springa två till så att man kommer över två mil.
Semlor ska ätas med mjölk
Att sedan stretcha lite när man kommer hem, ta en varm dusch och sedan sätta sig och äta en semla är känsla. En fantastiskt skön känsla!

20,5k @5:48