fredag 19 februari 2010

Sjöhistoriska i ljust mörker

Idag skippade jag löpbandet och gav mig ut i snön igen. Precis när det har snöat och är kallt är det som bäst underlag, varken halt eller moddigt och jag valde att springa utan både dubbar och dobbar. Och trots att jag gav mig iväg vid 17:20-tiden så var det fortfarande lite ljust ute. Sprang ut mot Djurgården och valde att springa förbi Sjöhistoriska och tydligen var det så ljust att gatubelysningen inte var tänd ännu men trots det ljusa mörkret var det inga problem att se tillräckligt bra för att springa.

Sjöhistoriska Museet

Däremot var det problem att springa. Kroppen kändes inte alls som den borde. Typiskt nog hade jag ju lyckats glömma pulsbandet idag också, när jag som bäst behövde det. Att jag har en infektion på gång i kroppen känns inte helt främmande efter dagens pass vi får se hur det känns imorgon.

11k @5:43