måndag 8 februari 2010

Tvungen att testa

Idag var planen att köra lite vattenjogg igen. Blåsan från igår gjorde att vanlig löpning egentligen inte var att tänka på. Fast, om man har fått leverans av de nya skorna är det ju svårt att låta bli.

Alltså lyckades jag snöra på mig det nya skorna trots blåsa och förära dem med en premiärtur på löpbandet på 3 kilometer. Kan väl inte direkt säga hur de kändes, kände mest av blåsan om jag ska vara ärlig.

Sedan blev det 33 minuters vattenjogg. Kändes inte lika långtråkigt idag så jag kanske vänjer mig. Hade gärna fortsatt ett tag till men det var dags för stängning så jag fick snällt ta mig upp ur poolen.  Men jag får nog öva på tekniken. Känner inte att jag är tillräckligt rak i hållningen när jag springer. Får lite ont i nacken. Är inte helt överens med Aqua Jogger-bältet än heller, det sitter inte alltid kvar där jag vill att det ska sitta.

33 min vattenlöpning + 3k @5:30

3 kommentarer:

Anonym sa...

Alltså, de där skorna är ju för coola! Undrar just om mina egna tassar skulle gilla dem? Inte för att det råder ngn brist på skor i min garderob...
Du får gärna skriva ett mer utförligt utlåtande om dojjorna, när blåsan läkt. Har du punkterat den?

Linghemslöparen sa...

Snygga dojjor...vad heter modellen. Pris?

Tobias sa...

Började med att sätta på compeed utan att punktera blåsan, helt olidligt. Nu är den punkterad och nu känns det ganska bra. Råder väl knappat brist på skor hos mig heller men det är ju kul med nya. Lovar att återkomma med mer känsla i skorna när jag provat dem ordentligt.

Dojjorna är Nike LunarElite+ den nya ersättaren till tidigare Nike Air Zoom Elite+ 4. Jag köpte dem i USA för $100 plus tull, moms och frakt. I Sverige hamnar det väl på 1600 eller liknande antar jag. (på startfitness hittar du dem för 1000 kr inkl frakt)