lördag 6 februari 2010

Lättpåverkad

Ja, jag gillar att köpa nya löparprylar! Är det då så konstigt att man blir lättpåverkad när det har varit riktigt vinter för första gången på flera år och det varnas för snöstorm mer eller mindre varje dag?

Klart jag behöver en ny riktigt bra löparjacka! Vad passar bättre än den som precis fått bäst i test i senaste nummret av Aktiv Träning?

Av de löparkläder jag köpt hittills uppskattar jag mina dyrare plagg betydligt mer än de billigare. De billigare uppfyller oftast samma funktion men känslan i de dyrare plaggen är oftare en annan. Men den här jackan tyckte jag kändes något (jävligt) dyr så därför började jag leta lite var jag kunde tänkas hitta den lite billigare. I USA hittade jag 2009 års modell på rea, då var det ju bara att slå till. Men om man handlar från USA tillkommer frakt, alltså måste man köpa fler saker så man kan slå ut frakten på alla saker man köpt (givetvis tillkommer tull och moms också men det tillkommer oavsett hur mycket man köper).

Alltså fick det bli ett par nya skor också. Hade inte det minsta svårt att välja vad jag skulle köpa eftersom Nike LunarElite+ precis släppts, ja möjligen svårt att välja färg då. Efter att ha tittat ut genom fönstret en sista gång kastade jag med ett par löparhandskar också. Mina stickade HM-vantar fungerar bra men sonen råkar få med dem till dagis ibland och då är det kallt att springa.

Nu är det bara att försöka vänta tålmodigt på att leveransen ska flygas över Atlanten.