fredag 29 januari 2010

Givetvis

Jag tycker ofta jag har svårt att hitta en löparsko som jag verkligen tycker om och som passar mig. En sko som är så skön från början att jag bara vill ut springa mil efter mil i den och som efter varje sprungen mil bara blir skönare och skönare. Dessa skor växer inte på träd. Man får vara glad när man hittar dem och hålla fast hårt i dem.


Nike Air Zoom Elite+ 4
Sedan har ju tyvärr skotillverkarna en benägenhet att ändra på skor. De kommer nya årsmodeller av skorna med mer eller mindre förändringar. Har man otur gör även en mindre förändring att skon inte alls är i klass med den förra årsmodellen.

Själv har jag hittat min favoritsko för mängdträning. Den heter Nike Air Zoom Elite+ 4. Nu har det blivit är 2010 och givetvis kommer det en ny modell. Men inte är den någon liten förändring på skon den här gången. Den försvinner helt enkelt ur sortimentet. Typiskt!

Nike LunarElite+
Att den försvinner betyder samtidigt att den ersätts av en ny sko. Nike LunarElite+. Den innebär dock ganska stora förändringar även om målgruppen är tänkt att vara densamma. Skon går bland annat från 318gr till 275gr och behöver inte längre vara det svarta fåret i lättviktssegmentet av träningsskor. Det viktigaste frågan är ju givetvis, kommer jag gilla den nya modellen lika mycket?