onsdag 20 januari 2010

För dåligt skadad

Jag är för dåligt skadad. Jag är för dåligt tränad. Jag är för dålig på det mesta just nu.

Var hos naprapaten idag. Enligt honom fanns det tre huvudspår om vad mitt knäonda kan vara. Menisken - inte jättetroligt men det går inte att utesluta ännu, PFSS som jag själv tror på eller någon form av inflammation. Det kan ju vara något annat också men någon av dessa tre är det troligaste.


Isen har gått upp lite igen i mildvädret

Nu hade jag ju givetvis inte så ont och kände mig ganska bra i knät när jag kom till naprapaten idag, det gjorde att han hade svårare att bestämma vad det onda är för något. Jag är för dåligt skadad helt enkelt. Gör om gör rätt. Ny tid bokad nästa vecka och då ska jag springa dagen innan så jag har ett problemknä när jag kommer dit. Låter ju inte som en helt frisk lösning men jag är ju glad att jag får springa i alla fall.  Och han ska ju vara duktig på knän, trots (eller kanske just därför) att han varit ansvarig naprapat för Hammarby IF...


Hoppas det är mindre snö den 5 Juni
Inte mycket att tveka på då.  Bara att ge sig ut och se till att knät är i rätt tillstånd till nästa vecka. Hade inte tid med mer än en kort runda och tur var nog det. Efter tre månader med sporadisk träning är jag i sjukt dålig form. 7,5 km och jag var helt slut efteråt. Knät var dock långt ifrån helt slut så jag får nog försöka få till minst ett långt pass innan nästa onsdag, annars kanske jag blir bra i knät.

7,5k @5:40