söndag 3 januari 2010

TSM - Stum i benen

Efter fredagens runda var det inte så svårt att välja grupp idag som förra veckan. Idag hade jag redan i förväg bestämt mig för att det fick bli 3:30-gruppen idag. Det var ganska lagom fart för mig.


Blev ungefär samma sträckning som förra söndagen med 3:15-gruppen men idag blev det några kringelkrokar runt Bergshamra också. Ska jag vara helt ärligt har jag rätt dålig koll på var vi springer. Jag vet ju att vi sprang runt Brunnsviken men annars följer jag mest med tåget och tänker inte så mycket på var vi är. Är mest upptagen med att se var jag sätter fötterna. Det är väl nackdelen med att springa i grupp att man får koncentrera sig mer på var man sätter fötterna eftersom det är svårt att hålla blicken en bit framför sig.  Samtidigt ser jag det som bra träning inför tävlingar med mycket folk.


Fantastiskt väder idag med sol, nio minusgrader och fina snöiga vintervägar att springa på. Men mina ben gillar inte riktigt vädret, jag blir kall och stumnar efter 7-8 km sedan blir det att slita sig runt resten. Idag var det inte så farligt i knäna, även om det kändes i dem också, idag var det mest hela benen som stelnade. Kändes ungefär som om jag sprang på styltor.

Det blev ett bättre pass än sist i alla fall. Jag får vara nöjd med det!

19k @5:34