tisdag 26 januari 2010

Varvbana

Jag har alltid haft en allmänt skeptisk inställning till att springa många varv på en kort bana.  Tänkt att tristessen blir för stor för att orka springa mer än några varv. Jag kanske håller på att ändra inställning.

Ett gäng varv i Humlegården
Efter att idag ha varit med på Löpningens dag i Humlegården där vi sprang Humlegården runt ett antal varv känner jag att det kan vara mentalt lättare att springa många varv på en kort bana eftersom varje varv just är så pass kort. Idag lyckades jag avverka 16 kilometer i Humlegården utan att jag överhuvudtaget tänkte på hur långt jag sprang. Nu hade jag i och för sig sällskap också så det gjorde det nog extra lätt.

Känner fortfarande inte av knät när jag springer men jag kan gissa att jag kommer vara otroligt stel i knät i morgon. Blir spännande att besöka naprapaten och se vad han säger.

17k @6:32

4 kommentarer:

Miranda sa...

Helt ansträngningslöst ska det vara - super! Hoppas det är ok att jag plockar din humle-gårdsritning till min blogg? :)

Tobias sa...

Absolut, plocka på bara! ;-)

Sofie RW sa...

Jag tyckte också att det gick helt galet snabbt igår, alltså med rundbanan. Trodde också det skulle bli segt; men det var väl sällskapet ;) . Kul att du hakade på igår. Håller tummarna för knäet!

Tobias sa...

Börjar känns helt ok med knät. Men man ska väl inte ropa hej än då blir det väl sämre igen ;-)