lördag 23 januari 2010

Pop lite senare?

Knät kändes bättre igår när jag sprang. Det känns inte bättre idag. Det är stelt och jag går som om jag vore hyfsat gammal och skröplig.  Nu gör det dock lite annorlunda ont än i början. Då hade jag ju framförallt ont på insidan av knät nu gör det mer ont på baksidan, i knävecket. Även om det gör ont lite överallt när jag rör knät i sidled. 

Popliteus


Så från att ha varit ganska säker på att jag haft PFSS börjar jag nu leta efter andra skador som mer sätter sig på baksidan av knät. Alla dessa olika symptom har ju så konstiga namn så det är svårt att komma ihåg dem. Då får man hitta på något så man kommer ihåg det. Just nu tänker jag på "pop lite senare", för  kanske har jag en inflammation i popliteussenan


Ingen löpning idag med andra ord. Kanske blir det lite styrka strax för trots att knät är stelt och märkligt gör det inte ont att göra utfall eller knäböj.