fredag 8 januari 2010

Utnyttjar smittspridaren

Jag har min son att tacka för att jag blivit förkyld tror jag. Och eftersom jag idag fick vara hemma och titta på barnprogram tillsammans med honom och hans feber så passade jag på att ta tillfället i akt att ge mig ut på en promenad i dagsljus tillsammans med sonen.  Det gäller att utnyttja vab-dagarna till det bästa.

Strandvägen sedd från Nybrokajen

Det var ju dessutom sol idag så det kan ju inte bli bättre. Eller, ja lite varmare kan det ju vara fast vi klarade oss ganska bra i de 10 minusgrader som var idag även om vi inte hittade något ställe som serverade pannkaka. Vilket var ett krav från sonen.

Skeppsholmen sedd från bron till Kastellholmen

Tog oss ut på Skeppsholmen och Kastellholmen. Idag hade jag dessutom kamera med mig (inte bara mobilkameran alltså), kors i taket! På väg tillbaka meddelade sonen. - Jag vill också gå pappa! Så det blev drygt 6 kilometer för mig och drygt 600 meter för sonen.  Sedan avslutade vi med pannkakor hemma.