torsdag 28 januari 2010

Vilken typ av puls?

Igår pratades det om snöstorm. Löjligt tyckte jag, det varken blåste eller snöade ju speciellt mycket. Döm om min förvåning i morse då det verkligen såg ut som om det hade varit snöstorm i minst ett dygn. Hittade knappt bilen från början men med hjälp av en skyffel kom den fram tillslut.


Det var så mycket snö ute att jag trots lite trötthet i höger hamstring inte kunde låta bli att planera för ett kortare pass med snöpulsning. En kort besvikelse uppstod när jag insåg att snösvängen verkligen gjort sitt jobb och hunnit med att även ploga gångvägarna på Djurgården. Men det tog inte många sekunder innan jag var några meter vid sidan av gångvägen och plötsligt hade jag snö långt upp på vaderna ibland nästan knädjupt. Fantastiskt härlig och riktigt riktigt kul pulshöjande snöpuls.


Kändes faktiskt bäst i både knä och hamstring när jag var ute i snön och lekte så därför blev det bara korta perioder på de plogade stråken när terrängen vid sidan inte medgav plats för löpning. Finns nog stora möjligheter att jag kommer försöka springa upp all orörd snö på Djurgården i helgen.

8k @6:38