fredag 8 januari 2010

Det gäller att passa på

Knät blir lite bättre varje dag. Än är det nog några dagar kvar tills jag vågar prova att springa på det igen. Då gäller det ju att passa på. Så jag har passat på att bli förkyld, nu när jag ändå inte kan springa.

I det här fallet är det kanske bra att jag har ont i knät också för jag har varken feber eller halsont och hade förmodligen gett mig ut på en löprunda om knät varit ok och det är nog egentligen bättre att vila när man är förkyld.


Utfall

Från att i måndags ha sett ut som en krigsskadad 93-årig går jag nu helt obehindrat, även efter att jag suttit still en längre tid och ömheten utanpå knäskålen har nästan helt försvunnit. Det smärtar dock fortfarande i knät om jag gör knäböj eller utfall. Försöker göra lite styrkeövningar för knät och ganska mycket stretch, det känns som det hjälper. Jag kör de flesta av övningarna som gäller för PFSS.

Får nog bli en promenad idag!