fredag 22 januari 2010

Djungelpojke

Jag är nog född som djungelpojke. Jag hör helt klart hemma i asfaltsdjungeln! Idag sprang jag stora delar av min runda på uppvärmda is och snöfria trottoarer mitt i city. Vilken skillnad det var, givetvis på löpningen i stort, men mest för mitt knä.


Drottninggatan är uppvärmd
Kände givetvis av mitt knä men det här var ändå bästa rundan på flera veckor. Blev inte stel i knät när jag sprang och kan nog påstå att knät inte alls störde löpningen idag. Som vanligt får vi väl vänta till imorgon för att se hur knät egentligen mår men löpningen idag var riktigt kul!

Har nog aldrig sprungit så stor del av en runda mitt i city, jag sprang i cirklar på de gator som var uppvärmda. Det verkar ju som att jag kan få fortsätta med det några veckor för nu ser ju kylan ut att komma tillbaka igen. Det är väl annars ingen underdrift att säga att jag längtar tills snön är borta.

10k @ 5:24