söndag 24 januari 2010

TSM - Skador av löpning

Idag var det föreläsning genom TSM, "skador vid löpning och hur man förebygger dessa". Ett ämne som ju kan passa mig ganska bra. Dan Leijonwall som föreläsaren hette började nerifrån på kroppen och kom först till fotledsdistorsion, sedan vidare till hälsporre som jag hittills klarat mig undan. Sedan gick han vidare till hälproblem och knäskador för att avsluta med höftproblem. Man kan sammanfatta det med att han gick igenom de skador jag haft det senaste två åren. Kan man dra några slutsatser av det? Inte verkar jag lära mig heller...


TSM på gärdet

Istället för att följa med TSM ut på löpning idag tittade jag på Stockholm från ovan och åt bulle och chokladboll uppe i Kaknästornet. Där uppifrån var det omöjligt att undgå att se TSM-grupperna när det var ute på sina rundor runt Djurgården. Lite avundjsuk blev jag men knästatus idag var hyfsat stelt och inte läge för någon löpning, då får man äta upp sig istället.