onsdag 6 januari 2010

Inte riktigt samma sak som löpning!

Tredje dagen utan att springa, fortfarande är knät inte riktigt som det borde. Idag fick det bli en nödlösning. Promenad. I löparkläder. Allt för att i alla fall få lite av känslan.

Att promenera är dock inte riktigt samma sak som att springa. Jag tycker inte riktigt att det är lika roligt måste jag ju erkänna. Det är väl därför jag springer. Men man får göra det bästa av situationen. Passade på att går runt Skeppsholmen i mörkret. Har funderat på att springa ut där flera gånger men varje gång har jag valt bort det då det känns som att det är lite för dåligt upplyst för att det ska gå riktigt bra att springa.


Hotell Skeppsholmen

Det var en väldigt trevlig runda att gå i kvällsmörkret men jag kommer nog fortfarande välja bort den när jag springer om det är mörkt ute. Nu fick jag dock se det nya Hotell Skeppsholmen som såg riktigt trevligt ut där det låg inbäddat i snön. Tyvärr blev det ingen bild på det hela då min telefon dog av batteribrist när jag skulle försöka föreviga känslan som infann sig där ute. Det var det ihärdiga kylan som tog död på batteriet lite fortare än jag räknat med.

Det blev en dryg timmes promenad och på den tiden hann jag gå ca 6,5-7 kilometer.