fredag 5 februari 2010

Nya sulor

Idag har jag varit och hämtat mina nya fotbäddar. Förhoppningsvis kan det påverka mitt knä positivt. Jag trampade ganska tydligt igenom mina Nike Zoom Elite+ 4 som hittills gått ca 30 mil. Man kan med andra ord påstå att jag sliter mina skor ganska hårt med mitt nuvarande löpsteg. Kanske sliter det lika mycket på käna?

Med mitt nya inlägg så ska jag inte behöva belasta skorna lika hårt och de kommer förhoppningsvis hålla längre. Om det även kan göra så mina knän håller längre så är ju det ovärderligt.

Annars känner jag fortfarande av knät idag sedan onsdagens träningspass. Inte så att det gör ont utan mera genom att jag funderar på om det blir värre om jag springer idag. Är ju sugen på att testa att springa med iläggen. Enligt ortopeden ska jag bara börja med kortare sträcker med iläggen för att vänja mig, inga 10 km. 5 km tyckte han var lagom de första 2-3 gångerna. Vi får väl se om det blir någon löpning idag, och hur långt.

4 kommentarer:

Miranda sa...

Usch vad jobbigt jag tycker det låter. Hoppas verkligen du kan springa utan problem idag om du tar dig ut!

Tobias sa...

Det jobbigaste är att det varierar så mycket och att det onda flyttar på sig, det gör det svårt att hitta roten till det onda...

hempa10 sa...

Var har du köpt inläggen?

Tobias sa...

Jag körde på Runners Store. Gick snabbt och smidigt. Verkar som priset är ungefär detsamma överallt. Kollade 4 olika ställen alla tog 1800 kr.