tisdag 30 mars 2010

Naken


Tog en vilodag igår igen. Det har blivit ganska många vilodagar det senaste sju dagarna men det kan nog kroppen behöva ibland. Idag gick det ju inte att motstå att ge sig ut när det helt plötsligt var strålande sol och närmare 10 grader varmt.
Innan jag kom iväg var det kris. Min garmin stängde av sig så fort jag satte på den, helt tom på batteri. Hm...hade problem med precis samma sak inför Premiärmilen men då upptäckte jag det i tid så jag hann ladda den tillräckligt mycket för att den skulle hålla under loppet. Jag som aldrig glömt att ladda klockan tidigare och nu har jag glömt det två gånger i rad och dessutom inför en tävling, inte bra.
Slutade med att jag sprang "naken" och med endast tidtagning, det var några år sedan sist. Inte läge för en ny runda med andra ord, gud förbjude att springa utan att veta hur långt det är...
Sprang tillsammans med sonen i joggingvagnen. Kändes bra och kände inte av några sviter från Premiärmilen men vagnen gör ju helt klart att det går lite tyngre att springa än annars. Försökte ändå trycka på lite med jämna mellanrum.

Känns som påsken kommer lägligt nu och förhoppningen är att kunna öka på mängden lite nu när kroppen har fått vila och det blir lite ledig tid att springa på.

13k @5:08