tisdag 30 mars 2010

Naken


Tog en vilodag igår igen. Det har blivit ganska många vilodagar det senaste sju dagarna men det kan nog kroppen behöva ibland. Idag gick det ju inte att motstå att ge sig ut när det helt plötsligt var strålande sol och närmare 10 grader varmt.
Innan jag kom iväg var det kris. Min garmin stängde av sig så fort jag satte på den, helt tom på batteri. Hm...hade problem med precis samma sak inför Premiärmilen men då upptäckte jag det i tid så jag hann ladda den tillräckligt mycket för att den skulle hålla under loppet. Jag som aldrig glömt att ladda klockan tidigare och nu har jag glömt det två gånger i rad och dessutom inför en tävling, inte bra.
Slutade med att jag sprang "naken" och med endast tidtagning, det var några år sedan sist. Inte läge för en ny runda med andra ord, gud förbjude att springa utan att veta hur långt det är...
Sprang tillsammans med sonen i joggingvagnen. Kändes bra och kände inte av några sviter från Premiärmilen men vagnen gör ju helt klart att det går lite tyngre att springa än annars. Försökte ändå trycka på lite med jämna mellanrum.

Känns som påsken kommer lägligt nu och förhoppningen är att kunna öka på mängden lite nu när kroppen har fått vila och det blir lite ledig tid att springa på.

13k @5:08

4 kommentarer:

Espen sa...

I dag har det regnet i Oslo. Skal regne de neste 7 dagene - men da går sikkert snøen fort også :)

Du må ladde klokken ETTER hver ØKT!
Løpe naken er ikke noe særlig!!
Jeg har gjort det EN gang, og da stoppet jeg og gikk hjem. Kan ikke løpe uten garmin ;)

Hvor gammel er sønnen?

Ingmarie sa...

Jag har sprungit några korta bitar med babyjogger och det ÄR verkligen jobbigt! Antar att det är en hel del teknik med och att man vänjer sig men det måste absolut vara bra extra-träning. :-)

Tobias sa...

Här har det börjat sopa bort gruset från gatorna, så nu är våren här!

Jaha, måste jag ladda klockan efter jag har sprungit? Ok jag får väl börja med det då ;-).

Han är 3,5, så snart springer han ifrån mig.

Ingmarie: Man vänjer sig helt klart att springa med den, men jag vet inte om det blir lättare för det... :-)

Anonym sa...

Tack för påminnelsen - satte genast klockan på laddning inför morgondagen. Nära där.
Iofs tycker jag att nakenlöpning är rätt skönt emellanåt. Härligt kravlöst!