fredag 12 mars 2010

Finlandsbåtsfoto

Tänkte inte skriva något inlägg om kvällens lugna återhämtningsjogg men så fick jag till en häftig bild när en av finlandsbåtarna var på väg ut från stockholm och den vill jag ju inte undanhålla er.

För er som undrar så försöker jag stanna någon gång under mina rundor och ta en bild som jag helst vill ska försöka förmedla det jag sett eller känt under rundan. På sommaren när det är shortsväder fuskar jag ibland och tar bilden innan eller efter att jag varit ute och sprungit då jag inte har någon ficka att ha kamera eller mobil i. Tyvärr så ger ju inte mobilen så bra kvalitet på bilderna men förhoppningsvis är motiven hyfsade även om kvaliteten är dålig.

Annars kan jag meddela att det var ganska isigt idag och det var även halt där det var asfalt då det hade hunnit frysa på innan jag hann ut ikväll. Känner mig lite sliten i kroppen efter de två snabbare passen i veckan, tror framförallt det är den snabbare farten på isigt underlag som ställer till det. Känns en del i höfterna. Får se om det kanske blir vila imorgon.

10k @5:37 %137