torsdag 4 mars 2010

Ljusinspiration

Jag fortsätter att förlägga mina löprundor genom utställningen Djurgårdsljus. När suget efter att ge sig ut i det kalla kvällsmörkret inte är på topp hjälper det faktiskt ganska mycket att få springa och titta för att se om  jag hittar nya ljussatta platser.
Djurgårdsbron
Tor upplyst vid Djurgårdsbron
Allmänna gränd
Entrén till Gröna Lund

Tänkte springa lite fortare idag för att även genom fart hitta inspiration. Dagens snömoddiga underlag ville dock inte att jag skulle springa speciellt fort och det slutade med att jag gav upp försöken att trycka på. Lyckades dock hitta en cykelbana med riktigt bra fäste trots snö så där blev det en fartökning till strax under fyratempo i 500 meter. Hade ett tag funderingar på att ta cykelbanan fram och tillbaka några gånger men motivationen till det fanns inte riktigt idag. I morgon kanske?

8k @5:12

6 kommentarer:

runwaytoadventures.com sa...

Härliga bilder! Sag att du ocksa var med i Runnersworld listan :) Var tvungen att kolla!

Lisa sa...

Vad vackert! Hade ingen aning om att man satsat på ljussättning av Djurgårdsområdet. Förstår att det ger inspiration för löpningen. Synd att man själv bor en bit därifrån.

b sa...

Ser härligt ut! Jag undrar om du tar bilderna under löpturen eller om du kilar dit senare och fotar :)

Har just börjat läsa din blogg för att få lite inspiration.

Tobias sa...

TBA: klart jag är med på Runners, man får ju ta varje tillfälle att synas ;-)

Lisa: Det hade inte jag heller förrän jag sprang förbi och undrade vad allt ljus var för något. Tror det är kvar veckan ut.

b: Jag försöker oftast ta bilderna under löpturen. Så var det denna gång. Ibland fuskar jag dock och tar bilderna senare, speciellt på sommaren då jag oftast springer utan mobil eller kamera. Fördelen med att ta bilder under själva löpturen är att man får lite gratis vila :-)
Kul att du börjat läsa min blogg, hoppas det kan inspirera!

Staffan sa...

Håller med "b" - du har ofta väldigt snygga bilder på bloggen och jag har undrat om du tar bilderna själv eller om du "lånat" dem från någon site...nu vet jag!

Trevlig helg! Och tyvärr, jag kommer inte loss för att hänga med Södertälje-Hornstull imorgon. Jag ska vara borta hela nästa helg också så lite får man ju hålla sig hemma... ;)

Tobias sa...

Synd att du inte kan följa med Staffan men jag förstår prioriteringen :-)

Det är bra om om bilderna är fina mitt mål är att försöka förmedla en bild som visar vad jag har sett på mitt löppass.