torsdag 4 mars 2010

Ljusinspiration

Jag fortsätter att förlägga mina löprundor genom utställningen Djurgårdsljus. När suget efter att ge sig ut i det kalla kvällsmörkret inte är på topp hjälper det faktiskt ganska mycket att få springa och titta för att se om  jag hittar nya ljussatta platser.
Djurgårdsbron
Tor upplyst vid Djurgårdsbron
Allmänna gränd
Entrén till Gröna Lund

Tänkte springa lite fortare idag för att även genom fart hitta inspiration. Dagens snömoddiga underlag ville dock inte att jag skulle springa speciellt fort och det slutade med att jag gav upp försöken att trycka på. Lyckades dock hitta en cykelbana med riktigt bra fäste trots snö så där blev det en fartökning till strax under fyratempo i 500 meter. Hade ett tag funderingar på att ta cykelbanan fram och tillbaka några gånger men motivationen till det fanns inte riktigt idag. I morgon kanske?

8k @5:12