torsdag 4 mars 2010

Sverigestafetten

jogg.se finns någonting som kallas för Sverigestafetten. Där är tanken att jogg.se:are från hela Sverige ska föra en imaginär stafettpinne från Smygehuk till Treriksröset. Stafetten startade i november 2008 och nu har den snart nått Stockholm. Just nu befinner sig pinnen i Järna men ska på lördag befinna sig i Södertälje.

Då är det även bokat att pinnen ska förflytta sig från Södertälje till Stockholm.
Ett sådant tillfälle kan jag ju bara inte missa. Tänk att stafetten har passerat Stockholm utan att jag, som både är stjärnmedlem och medlem i IK Jogg.se, varit med och sprungit någon sträcka. Hemska tanke!

Alltså sätter jag mig på pendeln på lördag morgon och beger mig till Södertälje för att följa med andra jogg:se:are till Stockholm. Närmare fyra mil kommer sträckan att bli enligt den sträcka som är uppritad på jogg.se. Det var länge sedan jag sprang ett sådant långpass. Det ska bli riktigt kul!

2 kommentarer:

Staffan sa...

Så nära mig och givetvis har jag följt det lite på avstånd. Jag hade också givetvis följt med men min fru jobbar och väglaget - jag tror att delar av sträckan går på naturstigar? dvs oplogat) gör att jag avstår det här passet!

Hoppas ni får en fin tur och att det inte blir alltför tufft med underlaget!

Tobias sa...

Det är ju inte jag som lagt upp sträckan. Så jag bara följer med och slipper tänka.. ;-)

Men när jag kollar på kartan så verkar det som att den följer vägar hela vägen, sedan om vägarna är plogade eller ej det låter jag vara osagt.

Fixa barnvakt och följ med!