onsdag 17 mars 2010

Sprintstafett

Tydligen lockar inte mina idrottsprestationer sonen något vidare. Han var inte alls sugen på att följa med mig ut och springa idag. Då får man vara lite smart och locka med andras idrottsprestationer istället. Nu kanske det inte direkt var prestationen som lockade utan att få se sådana där som åker skidor på tv i verkligheten.

Alltså begav vi oss springade, jag sprang sonen satt varmt nerbäddad i vagenen, till slottet för att titta på slottssprinten. Det var mycket uppskattat och väldigt ledsamt när båda finalerna var avklarade och de inte var några mer skidåkare som skulle åka. Tillslut var det i alla fall ok att springa hem igen, efter att vi tagit oss runt hela Gamla Stan för att se banan från alla håll (och för att jag i alla fall skulle få ihop mer än 3 kilometer). På frågan om sonen ville prova att åka skidor fick jag det oväntade svaret,  - Inte när jag är liten, jag kanske ramlar.

En kort runda är bättre än ingen alls, det får vara tanken för dagen.

5,68k @5:33