onsdag 5 maj 2010

Att inte träna kan vara...

..fantastiskt tråkigt. Det är en av nackdelarna med tävlingar. Min kropp trivs nämligen som bäst om jag vilar 3 dagar före tävling och om jag ska hålla mig till det blir det ju hela tre dagars träningsuppehåll.

Men nu behöver det inte vara tråkigt längre, för nu när jag börjat cykla så finns det ju massor av saker att lägga tiden på för att se till att jag är så snabb på cykeln som möjligt när jag väl ska ut på nästa cykelpass.

Idag har jag passat på och bytt till nya däck så jag ska hinna med JC på nästa träningspass. Bara känslan av att ha satt på nya däck kommer göra mig snabbare på nästa träningspass. Det ska bli spännande att se hur mycket...

Igår blev det annars sista passet innan Kungsholmen Runt på lördag, en sväng med sonen i joggingvagnen. Kändes bra i kroppen även om det kanske inte var det bästa träningspass jag gjort.

Annars är jag väldigt spänd inför lördag, målet är ju att sätta nytt personbästa på halvmaraton och då måste jag slå förra årets tid på 1:29:15. Även om jag tycker att jag borde ha kapacitet till det i år så känns det väldigt fort. Riktigt spännande ska det bli att se vad kroppen känner för på lördag!