onsdag 5 maj 2010

Att inte träna kan vara...

..fantastiskt tråkigt. Det är en av nackdelarna med tävlingar. Min kropp trivs nämligen som bäst om jag vilar 3 dagar före tävling och om jag ska hålla mig till det blir det ju hela tre dagars träningsuppehåll.

Men nu behöver det inte vara tråkigt längre, för nu när jag börjat cykla så finns det ju massor av saker att lägga tiden på för att se till att jag är så snabb på cykeln som möjligt när jag väl ska ut på nästa cykelpass.

Idag har jag passat på och bytt till nya däck så jag ska hinna med JC på nästa träningspass. Bara känslan av att ha satt på nya däck kommer göra mig snabbare på nästa träningspass. Det ska bli spännande att se hur mycket...

Igår blev det annars sista passet innan Kungsholmen Runt på lördag, en sväng med sonen i joggingvagnen. Kändes bra i kroppen även om det kanske inte var det bästa träningspass jag gjort.

Annars är jag väldigt spänd inför lördag, målet är ju att sätta nytt personbästa på halvmaraton och då måste jag slå förra årets tid på 1:29:15. Även om jag tycker att jag borde ha kapacitet till det i år så känns det väldigt fort. Riktigt spännande ska det bli att se vad kroppen känner för på lördag!

6 kommentarer:

Espen sa...

Kroppen vil føle seg fantastisk på Lørdag Tobias!

Ser at jeg og Jensen er plassert i gruppe 1 og Bengt i gruppe 2. Regner med du også går ut i gruppe 1?

Gleder meg til Lørdag! Da skal vi løpe sub 1:29 tobias!

Selv hadde jeg et intervall pass i går, og skal ha et kortpass på fredag 5km. Jeg fungerer best når jeg løper 5km rolig med stigningsløp dagen før RACEDAY!

Espen sa...

ps! MoreMile sokkene var DRITBRA! Har nettopp bestilt meg 6 par til. (da kommer det under 200 kr grensen og jeg slipper moms/toll inn til norge!)
Takk for tipset!

Tobias sa...

Tur att strumporna var bra, så jag vågar komma på lördag ;-)

Jag är också placerad i grupp 1. Tur det så jag kan ta rygg på dig :-D

Espen sa...

Tror jeg kommer til å løpe med norsk flagg på tskjorten, så da kjenner du nok meg igjen.

Men jeg skal alltids kjenne igjen deg også! Kjente deg igjen ved Stockholm Halvmara'n ivertfall!

Skal du ha med noe publik som passer på dine verdisaker?

jeg vet ikke helt om jeg skal ta med mitt kamera eller ikke. jeg har jo et slikt billig kamera også jeg bare kan "gjemme" og blir det borte er det ikke så farlig.

Men tror ikke jeg gidder å løpe halvmara med kamera i lomma :P

Tobias sa...

Jag hoppas att min sambo och son kommer och tittar men jag kan ju inte lova att de stannar hela loppet. Så jag kan nog inte lova att någon kan hålla din kamera under loppet. Så ta den billiga, det kommer nog jag att göra.

Espen sa...

Jepp. Tar med det billige jeg!
Må ivertall få tatt noen bilder på Kungsholmen.