lördag 29 maj 2010

Bättre på väg att bli sämre?

Jag känner mig piggare i kropp och ben igen. All vila jag har lagt in kanske har hjälpt. Jag vet inte riktigt. För det är efter en löprunda i torsdags och en i går som jag plötsligt känner mig pigg och fräsch i kroppen även när jag inte springer.  För när jag sprungit har det ju känts ganska bra tidigare också det är mellan löpturen jag känt mig lite trött och stel...

Fick till två lugna sköna rundor tillsammans med sonen i joggingvagnen i torsdags och fredags.  Alltid kul att springa med honom så länge han tycker det är kul att sitta i vagnen. Nackdelen är att anledningen till att jag sprang med honom var att både torsdag och fredag var vab-dagar då han blivit förkyld. Så nu väntar jag bara på att jag ska vakna med ont i halsen.

I övrigt har jag inte alls börjat tänka på Stockholm Marathon än, trots att det bara är en vecka kvar. Känns väldigt avlägset än så länge. Men maratonkänslan kommer väl när jag hämtar nummerlappen om inte annat.

Kan inte riktigt bestämma mig för vad jag ska springa imorgon. Halvlångt pass med fartökning (20km), Snabbdistans (5-6km) eller intervaller 8-10x1000? Vad tycker du?