lördag 15 maj 2010

Cykelnöjd i brist på annat

Löpningen igår kändes ju sådär, så idag blev det bara cykel istället. Idag var det cykel ut till Saltsjöbaden där det blev middag i solen innan det var cykel hem igen.

På vägen dit kändes det sådär och jag hade svårt att få upp farten. Delvis kan det ha berott på motvinden men jag var ändå besviken på farten när jag kom fram.

Några timmar i solen med god mat och ordentligt med efterrätt ändrade tydligen förutsättningarna. Hemvägen var något helt annat, kändes som jag hade en helt annan fart i benen, kanske berodde det på medvind men jag var ändå nöjd när jag stängde av klockan hemma och kunde konstatera att jag äntligen fått till en cykelpass med en snitthastighet över 30 km/h.  Nu var det ju inte så lång bit jag cyklade men jag glädjer mig åt det lilla!

Men jag inser att jag har en lång bit kvar innan jag själv skulle känna att jag kvalificerar mig som cyklist, men det gör ju inget eftersom jag trots gårdagens löppass fortfarande känner mig som en löpare!

Cykel: 18k @26,5km/h + 19k @30,7km/h