lördag 15 maj 2010

Cykelnöjd i brist på annat

Löpningen igår kändes ju sådär, så idag blev det bara cykel istället. Idag var det cykel ut till Saltsjöbaden där det blev middag i solen innan det var cykel hem igen.

På vägen dit kändes det sådär och jag hade svårt att få upp farten. Delvis kan det ha berott på motvinden men jag var ändå besviken på farten när jag kom fram.

Några timmar i solen med god mat och ordentligt med efterrätt ändrade tydligen förutsättningarna. Hemvägen var något helt annat, kändes som jag hade en helt annan fart i benen, kanske berodde det på medvind men jag var ändå nöjd när jag stängde av klockan hemma och kunde konstatera att jag äntligen fått till en cykelpass med en snitthastighet över 30 km/h.  Nu var det ju inte så lång bit jag cyklade men jag glädjer mig åt det lilla!

Men jag inser att jag har en lång bit kvar innan jag själv skulle känna att jag kvalificerar mig som cyklist, men det gör ju inget eftersom jag trots gårdagens löppass fortfarande känner mig som en löpare!

Cykel: 18k @26,5km/h + 19k @30,7km/h

3 kommentarer:

Ingmarie sa...

Undra om vi stötte på varandra? Jag var nämligen en kort sväng ut där med på e.m. och mötte en hel drös med cyklister! Vände dock tillbaks och for in i skogen igen. MYCKET roligare. :-)

Tobias sa...

Ha Ha, ja fast det är rätt roligt att cykla landsväg också :-)

Tyckte mest jag såg landsvägscyklister när jag var ute men det är klart, var du inne i skogen så såg jag dig nog inte... ;-)

Anonym sa...

Spelar ingen roll hur mycket alternativträning man än utsätter sig för, man är och förblir löpare! Cyklist lär jag aldrig bli, trots rätt mycket cykel - och rullskidåkare blir jag aldrig. :-)