lördag 8 maj 2010

I mål


1:27:06 enligt egen klocka!

10 kommentarer:

Roadrunner sa...

Jäklar vilken bra tid! Grattis! Respect!

Daniel sa...

Yes!!! Bra sprungit idag!! Grattis!!

Anders sa...

Härlig tid! Bra jobbat! Ser bra ut inför maran!

//Anders

Sofie RW sa...

Grattis! Det var pers va? (psst... sprang du i en grön jogg.se tröja?)

Lisa sa...

Riktigt bra tid! Grattis!

Miranda sa...

Åh! Grattis!!

Staffan sa...

Grattis till rejäl PB-putsning Tobias!!! Riktigt stabilt sprunget, jag tyckte jag såg din gröna Jogg.se-tröja efter stadshuset på andra varvet men det var nog någon annan...Jag upplevde det lite trångt i starten men första kilometern gick ändå på 4:17. Jag tar med mig känslan under loppet idag, inte sådär riktigt riktigt trött någon gång utan en stabil känsla av kontroll hela vägen!! Uppenbarligen har något hänt med formen! Nu ska jag njuta med ett par kalla öl ikväll :-) så blir det en race-rapport på bloggen imorgon!!

PS, kul att ses!

Ingmarie sa...

WOW!!!!! Grattis! Bra jobbat!

Anonym sa...

Tjusigt! Riktigt, riktigt tjusigt!Stort grattis!

Tobias sa...

Tack ALLA! Är riktigt nöjd med loppet även om jag är rätt sliten nu efteråt! Blir nog inget långpass imorgon ;-)

Och Sofie, som du ser på mitt nya inlägg om loppet så hade jag en grön jogg.se tröja, eftersom jag springer för IK Jogg.se :-)