tisdag 8 december 2009

Jag har glömt bort hur det känns!

Det är nu mer än en månad sedan jag sprang senast. Jag har glömt bort hur det känns. Känslan att ta på sig löparkläderna och ge sig ut och njuta av löpningen finns inte kvar i mitt minne. Eller så har jag förträngt den för att det blir för jobbigt att ha den i minnet när man inte har möjlighet att utöva det.

Jag är ju fortfarande sjuk, tyvärr. Förkylning och bihåleinflammation kom som ett brev på posten efter 14 dagars antibiotikakur. Paradoxalt nog äter jag nu antibotika igen efter som inte mycket annat har hjälpt.  Börjar känna mig bättre nu så vi får väl se vad jag blir för sjuk nästa vecka.

Det är över ett år sedan det dröjde så här länge mellan löppassen. Under året som gått har jag dock lyckats ganska bra med att regelbundet komma ut och träna. Eftersom jag verkligen tyckt att det varit roligt att springa har det varit naturligt att jag har prioriterat löpningen framför mycket annat som tv-tittande, slö-surfande och annat onödigt.  Ibland har jag dock känt känslan av att jag fått försaka en del för att hinna med löpning. Inga viktiga saker för det tycker jag att jag hunnit med men t ex sådana banala saker som vissa tv-program.

Jag kan nu meddela att jag insett att jag inte har försakat ett skit! Nu när jag inte tränar så är jag i och för sig sjuk och så pass trött att jag inte orkat göra något av vikt överhuvudtaget men det känns mest som jag sitter och zappar på tv och letar efter något bra tv-program som inte finns.

Längtar till imorgon då ett av få program jag vill se sänds. Det enda program just nu som skulle få mig att känna att jag försakade något om jag kunde springa istället, men det går ju alltid att spela in. Sjön Suger på Kanal 9.