torsdag 17 december 2009

5 veckor

Hur känns det då efter 5 veckors uppehåll med träningen? Jag har ju inte bara gjort uppehåll med träningen utan dessutom varit sjuk och jag kan väl säga att det har påverkat kroppen.

Har nu sprungit 4 pass efter sjukdomsfrånvaron och det går riktigt tungt. Spontant är känslan att det bara finns en växel att springa på, och den är långsam. Det känns inte som att jag springer på max när jag är ute men ändå finns det ingen kraft kvar till att växla upp och öka farten.


Både styrka och kondition har märkbart påverkats av de här fem veckorna. Känns som att benen inte riktigt orkar hålla emot och skjuta ifrån. Känns ibland som att benen ska vika sig under mig. Konditionen är inte heller på topp längre, både puls och andning är högre och mer intensiv jämfört med hur det var vid samma farter i slutet på oktober.

Ska bli spännande att se hur lång tid det tar innan jag känner mig i samma form som innan jag blev sjuk.