tisdag 15 december 2009

Multisport ger inspiration

Gav mig ut i snöstormen idag. Ja, det var väl ingen riktig snöstorm men det snöade och det blåste vilket gjorde det omöjligt att se vissa bitar av rundan. Antingen hade jag glasögonen på mig och då såg jag inget för det var någon form av snöishinna på dem eller så tog jag av mig glasögonen och då blåste det så mycket snö i ögonen så jag var tvungen att blunda. Valde för det mesta att ha glasögonen på, det gjorde mindre ont så.


Annars var det riktigt härligt väder att springa i. Tillräckligt mycket snö för att ingen is skulle titta igenom under snön vilket gjorde att det inte vara några som helst problem med fästet idag. Var mer som att springa på sand vissa partier.

Tog egentlige bilden för att visa hur mycket snö det var ute. Men som löpare kan man ju inte låta bli att reagera lite extra på nummerskylten.
 
Annars känns ju kroppen fortfarande seg, men det lär jag ju få leva med ett tag till. Det som är positivt är att njutningen att springa börjar infinna sig. Längtar redan till nästa pass. Kan väl till viss del bero på att jag blev väldigt träningsmotiverad efter att ha sett Multisport - från äventyr till idrott. Rekommenderas, går i repris på Söndag kl 10:50 (TV4 Sport).

8k @5:37