tisdag 15 december 2009

Multisport ger inspiration

Gav mig ut i snöstormen idag. Ja, det var väl ingen riktig snöstorm men det snöade och det blåste vilket gjorde det omöjligt att se vissa bitar av rundan. Antingen hade jag glasögonen på mig och då såg jag inget för det var någon form av snöishinna på dem eller så tog jag av mig glasögonen och då blåste det så mycket snö i ögonen så jag var tvungen att blunda. Valde för det mesta att ha glasögonen på, det gjorde mindre ont så.


Annars var det riktigt härligt väder att springa i. Tillräckligt mycket snö för att ingen is skulle titta igenom under snön vilket gjorde att det inte vara några som helst problem med fästet idag. Var mer som att springa på sand vissa partier.

Tog egentlige bilden för att visa hur mycket snö det var ute. Men som löpare kan man ju inte låta bli att reagera lite extra på nummerskylten.
 
Annars känns ju kroppen fortfarande seg, men det lär jag ju få leva med ett tag till. Det som är positivt är att njutningen att springa börjar infinna sig. Längtar redan till nästa pass. Kan väl till viss del bero på att jag blev väldigt träningsmotiverad efter att ha sett Multisport - från äventyr till idrott. Rekommenderas, går i repris på Söndag kl 10:50 (TV4 Sport).

8k @5:37

2 kommentarer:

Espen sa...

Det har snødd masse i Oslo også de siste dagene. Jeg kommer til å gå på litt ski slik at jeg får litt avlastning fra løpingen.

Jeg vet ikke om Stockholm har mye skispor, men i Oslo er det veldig mye skimuligheter!

Tobias sa...

Låter klokt att åka lite skidor så du får vila ditt ben och knä lite.

Finns en del skidspår i Stockholm också men jag är tveksam till att de hunnit spåra några ännu. Snön kom ju hit i söndagskväll. Stockholm har dock inte alls så bra skidmöjligheter som det finns i Oslo, går inte att jämföra.

Kanske är det därför jag inte har åkt längdskidor sedan jag var 9 år ungefär. När jag har skidor på fötterna vill jag helst åka nerför... ;-)