måndag 21 december 2009

Stockholmaren på landet

En fantastiskt fin vinterdag med sol och snö. Vad passar bättre än en löprunda? Givetvis kom jag iväg lite senare än tänkt men solen syntes ännu på himlen så det borde ju inte vara några problem. Jag tar den lite längre rundan som jag sprungit en gång tidigare, för ett år sedan ungefär. Den var ju ganska lätt så jag hittar nog.


När solen går ner blir det mörkt lika snabbt i södra sverige som i Stockholm kan jag meddela. Men jag fick en runda med julkänsla i alla fall. Tyvärr förtogs det lite av osäkerheten om jag verkligen hittade och sprang rätt eller om jag skulle bli stående i skogen i totalt kolmörker.


Det löste sig till slut och jag kom hem helskinnad. Kan meddela att jag verkligen lärt mig höra skillnade på hur ett steg på packad snö låter jämfört med hur ett steg på is låter. Ljudet av steg på is = inte bra, för då liknar man snart Bambi och även om det är så mörkt så ingen kan se dig så finns det andra risker med detta än att bli utskrattad.

15,5k @5:42