onsdag 9 december 2009

I brist på löpning

Om jag nu inte är tillräckligt frisk för att springa ännu, vad gör jag då för att stilla abstinensen? Jag vet faktiskt inte riktigt men jag vet att jag gjorde helt fel idag.

För att skapa lite löparglädje råkade jag ge mig in på Stadium idag. Det resulterade i ett par nya skor. Jag saknar ju ett par trailskor bland mina löparskor. Förmodligen för att asfalt är mitt favoritunderlag och för att jag bor mitt i asfaltsdjungeln. Det blir inte så mycket skogslöpning med andra ord. Men ett par trailskor måste jag ju ändå ha, om inte annat så bara för att göra skogarderoben mer komplett.


Det blev ett par Salomon Speedcross 2 som Stadium hade prissatt precis under tusenlappen. Det tyckte jag gjorde det väl motiverat att investera!

Kan det bli ett löppass till helgen eller slå bihålorna tillbaka?