onsdag 23 december 2009

Vitt


Vitt överallt men tyvärr med plusgrader så det är nog inte vitt så länge till. Fördelen var att det inte var halt någonstans idag!
Blev en lugn runda innan frukost. Energin tog slut efter 10 km men som tur var valde jag att springa uppe på Hallandsås så det var nästan bara nerför sista 5 km.

Edit: Om ni undrar varför mina inlägg är sämre än vanligt med borttappade ord, bilder som kommer fler gånger och andra kostigheter så skyller jag helt på datorproblem. Jag kan just nu inte läsa min egen blogg! Det betyder att jag bloggar i blindo så att säga. Bara detta problem förärar egentligen ett eget inlägg men eftersom det inte handlar om löpning och eftersom jag just nu har svårt att bara få in inlägg om löpning på rätt sätt så lämnar jag det för tillfället. Därför kommer det flesta inläggen här äver julhelgen förmodligen att bloggas med hjälp av telefonen och då brukar det kreativa skrivandet bli något lidande...


15,5 @5:48