onsdag 16 december 2009

Snöflyt

Även idag snöade och blåste det när jag sprang ut på kvällskvisten. Idag slapp jag dock ishinnan på glasögonen och då bekymrar snö och blåst väldigt lite.


Börjar dock bli väldigt sugen på att få springa lite mer i djupare snö, tyvärr är det ju så mörkt och eftersom jag springer utan lampa vågar jag inte vika av från ljuset ut i snön.


Trots det lågväxelläge jag befinner mig i kändes det riktigt bra idag. Jag hittade någon form av flyt i löpning flera gånger under passet och jag tyckte det var riktigt skönt att springa idag.

10k @5:40

5 kommentarer:

Petra sa...

Ser riktigt kallt ut det dar! Bra jobbat i snoyran! Ar det Strandvagen forresten?

Tobias sa...

Ja lite kallt är det. Men hellre snö och kallt än varmare och slask.

Bilden är från Karlavägen...

Jenny sa...

Jag och min sambo var ute och sprang i vad-/knädjup snö en kväll för någon vecka sedan. Han hade en pannlampa på sig, det var jättekul och kändes lite annorlunda vilket ökade motivationen till att springa.. testa! =)

Karin sa...

Jag och en vän bestämde oss för att springa alldeles då det snöat som värst. I stan plogar de ju och sååå illa såg det ju inte ut. Dumma som vi var åket vi ut i skogen för att springa 12km vandringsled. Vi var först på snön. Den räckte oss till knäskål och under fanns knöglig stig. 12km tog 1,30, det brukar ta knappt 1tim. Men det var jobbigt och gav nog bra styrketräning. Värst var det nog för min stackars (rätt så långbenta) dalmatiner som typ försvann i snön :-)

Anonym sa...

12km på 1,30 i snö upp till knäna.
Jo, snart börjar vinter-OS..