fredag 25 september 2009

Mer kompression

Mer kompression brukar ju göra att det går fortare men samtidigt, när det gäller motorer, är risken större att de går sönder.Jag hoppas givetvis att mina nya kompressionsstrumpor gör att det går fortare men framför allt att risken att kroppen går sönder minskar. Och att återhämtningen går fortare.Jag har ju varit väldigt nöjd med mina kompressionstights därför var valet ganska lätt när det kom till strumpor. Det blev ett par 2XU där också. Få väl se hur mycket jag använder dem, på vintern när man kan ha dem under långa tights går det ju bra. Men att springa med knähöga strumpor på sommaren är inte riktigt min grej. Än.

3 kommentarer:

Snorkkis sa...

Jag gillar mina starkt; ver inte om det är inbillning eller fakta dock. Och så ser det sådär lite småhäftigt ut :)

På sommaren vill man nog gärna klara sig utan; de är himla varma dedär rackarna.

Tobias sa...

Jag tror nog jag kommer gilla mina också! Har redan varit ute med dem några gånger...

ninest123 sa...

canada goose outlet
fitflops
coach factorty outlet
canada goose outlet
birkenstock
yeezy boost
nike shoes for men
cheap ray bans
jordans
michael kors outlet
mt0323