lördag 19 september 2009

Lördagsrunda i solen

Tog en lugn runda tillsammans med sonen idag. Blev 12,5 kilometer runt Djurgården. Eftersom pulsbandet ger lite konstiga värden, måste nog byta batteri, så har jag inte full kolla på pulsen. Tanken och känslan var dock att det var ett skönt lågpulspass.

Börjar nästa undra när sommaren ska ta slut. Känns som att det är sol och varmt varje gång jag ska ut och springa, börjar vänja mig vid det. Kommer bli tufft när snön och kylan kommer. Eller så kanske det blir det skönt med lite förändring?


Känns ganska bra i kroppen men vänster knä gör lite ont när jag springer utan någon vilodag från förra passet. Det gör dock inte så ont att det påverkar löpningen speciellt.

12,5k@5:36

3 kommentarer:

Espen sa...

Hører også min bror som bor i Uppsala sier det er veldig bra vær om dagen!

Her i Oslo er det sol, men ganske kaldt. Helt Okay synes jeg., Det er bare å kle litt mer på seg, også slipper man å bli FOR varm også :)

Snorkkis sa...

Härligt springväder minsann - och bra tempo verkar du köra med trots att du har vagnen framför! Vad spännande det låter med sub-40 träningsgruppen; kommer du att haka på där?

Och inspirerande blog!

Tobias sa...

Espen: I natt regnade det och nu är det mulet, men idag har jag inte tänkte att springa heller :-)

Snorkfröken S: Tack! Tanken är att den ska inspirera, om inte annat så mig själv. :-) Kommer helt klart försöka vara med Sub40, får se när det passar bara.