fredag 18 september 2009

Häng med på en tur

Idag blev det löpning från Kista och hem. Sprang på östra sidan om Brunnsviken vilket blir 2,5-3 kilometer längre än om jag väljer den närmaste vägen men är samtidigt lite trevligare att springa tycker jag.

Jag försöker ju få det här till att vara någon form av löparblogg. Det är inte alltid lätt. Det blir lätt samma beskrivningar om hur jag försöker spring eller inte springa. Men nu är det äntligen premiär för att låta er följa med på en löptur! Följ med mig på min väg från Kista till Stockholm.Vad tror ni, skulle det funka att ha med sig kameran på Stockholm Marathon och ta lite video "inifrån smeten"? Det är min tanke att försöka få till det något år men inte 2010 för då är det springa på tid som gäller. Och skulle jag helt plötsligt kvala in till New York Marathon då blir det snabbt ändrade planer, då blir det där jag tar med kameran istället!

För övrig får jag passa på att önska alla Berlinlöpare lycka till i helgen!

14,8k@6:06