fredag 25 september 2009

Sju dagar


När jag stack ut och sprang igår kväll var det sjunde dagen i rad. Har aldrig gjort det förut, sprungit sju dagar i rad. Alltså någon form av rekord men det är inte det som är det intressanta.

Det intressanta är känslan i kroppen, jag har under dessa sju träningspass sprungit med enbart låg puls. Det har med andra ord inte gått så fort men det har varit grymt skönt. Och min kropp har mått bra av det. Jag som haft ont lite här och var under sommaren har nu mindre och mindre ont även fast jag de senaste sju dagarna sprungit betydligt tätare och med mindre vila än vad jag gjort under sommaren.

Jag kan ju inte med säkerhet säga att det här enbart beror på lågpulsträningen men det är nog i alla fall en högst bidragande orsak.
Framförallt är det så otroligt skönt att springa när man känner sig hel!

Igår blev det 10,5k@5:20 %137