söndag 27 september 2009

TSM


Träning i grupp, är det jag? Jag vet inte riktigt. Nu har jag i alla fall bestämt mig för att vara med i Team Stockholm Marathon fram till nästa Stockholm Marathon. Det innebär gemensam träning på långpassen på söndagarna.

Det som ska bli mest spännande är att få träna tillsammans med så många personer som är betydligt snabbare än vad jag är. Det kan förhoppningsvis ge lite extra inspiration och motivation att nå de där minutrarna jag vill kapa på sluttiden.

Den 25:e oktober drar det igång.

3 kommentarer:

Espen sa...

Høres grymt ut med TSM..
Så får du en social langpass i veckan også!

Keep us updated hur det är.

Tobias sa...

Givetvis kommer jag berätta hur det är, då har jag ju något att skriva om ;-)

Unknown sa...

2018628 leilei3915
pandora outlet
louboutin shoes
pandora outlet
uggs outlet
michael kors outlet clearance
coach outlet
mulberry bags
ray ban sunglasses
nike huarache shoes
ray ban sunglasses outlet