lördag 31 oktober 2009

Spöktur

Så här i Halloweentider är det väl precis rätt att springa en spöktur på lördagkvällen.


 Manillaskolan
Det blev en runda tillsammans med A i mörkret förbi Kaknäs och Manillaskola. Manillaskola passar mycket bra in under en spöktur, ser ut som ett riktigt spökslott i mörkret. Vi mötte inga andra löpare, vilket kanske inte var så konstigt eftersom det var lördagkväll med duggregn. Som tur var mötte vi inga Zombies heller...även om vi tyckte oss urskilja några på håll, de var dock bara en tvärhand höga och ropade bus eller godis, vilket gjorde att vi ökade tempot något...

Trots det lite högre tempot och den lite högre pulsen klarade jag mig bra från hosta när jag kom hem. Frågan är hur jag ska göra imorgon när det är TSM. Ska jag springa med 3-timmarsgruppen som kommer hålla ca 4:40-tempo eller 3:15-timmarsgruppen som kommer ligga runt 5:00-tempo, båda kommer springa 11 km. Vi får se vad jag väljer imorgon!

10,5k @5:06 %154