fredag 16 oktober 2009

Inställt

Jag drömde i natt att mina Adios var helt utslitna och förstörda, med stora hål och och sulor som hade lossnat. Inte fanns det några nya att köpa heller för modellen fanns inte kvar. Katastrof!
Nu är de inte utslitna, än. Och inte lär det bli det den närmaste tiden heller för någon start i morgondagens Växjö Marathon blir det inte.

Eftersom jag inte kommer att befinna mig i Växjö imorgon så är det ju uppenbarligen lite svårt för mig att springa loppet. Nu är det väl tur att jag inte är i Växjö eftersom jag har blivit förkyld, så pass förkyld så att det inte hade varit aktuellt att springa ändå. Och lite ont i tån har jag ju också fortfarande. Allt var emot mig för att springa Växjö Marathon i morgon kan man sammanfatta det.

Det får bli nästa år istället.

Nu väntar jag annars på att den värsta förkylningen ska gå över så jag kan komma ut och njuta av hösten igen. I bästa fall blir det ett lättare pass imorgon. I värsta fall dröjer det till nästa vecka vilket innebär ett uppehåll sen senaste passet på mer än en vecka. Även om det varit lite väl mycket olika avbrott i träningen nu under hösten så får jag gå tillbaka ändå till Juni för att hitta en period utan löpning på mer än 7 dagar.