måndag 26 oktober 2009

Hösten är här


I helgen ställde vi om klockan, om du inte har glömt det förstås men då var du förmodligen väldigt tidigt på jobbet idag.

Det är ju givetvis ett tecken på att hösten är här. Ett ännu säkrare tecken på det är att det nu har regnat på mina tre senaste rundor. Sådant där fantastiskt höstduggregn som omsluter en som en dimma samtidigt som man egentligen inte blir så blöt. Kan väl inte påstå att jag gillar att springa när det regnar men det här duggregnet bekommer mig inte, gör snarare att det känns lite friskt och skönt.

Idag blev det ett av det långsammaste passet på väldigt länge men jag var så sugen på att komma ut en sväng. Tog det väldigt lugnt för att hålla ner pulsen och inte drabbas av hosta som jag har lite problem med efter senaste förkylningen. Gick mycket bra, ingen hosta när jag sprang och väldigt lite hosta efteråt, mindre än vad jag hostade innan jag sprang iväg. Det är bra!

10k@ 6:13