söndag 11 oktober 2009

Trevligt och otrevligt

Idag tänkte jag mig en runda som skulle gå på vägar där jag normalt inte springer. Det kommer jag nog försöka mig på fler gånger. Det är väldigt lätt att man tar någon av de normala rundorna av ren vana när man ska ut och springa. Men det ger en härlig känsla att bara springa på sightseeing och se nya saker även om det bara är i kvarteret bredvid.Dagens runda tog mig genom Frihamnen och ut mot Djurgården och så långt var det ett otroligt trevligt träningspass. Efter 7,5 kilometer förbyttes det snabbt till ett väldigt otrevligt träningspass. Plötsligt lyckades jag trampa lite snett med vänster fot vilket gjorde att jag satte ner min högra fot med den halvskadade tån olyckligt. Jag som inte hade känt av tån någonting dittills.

Nu hade jag helt plötsligt ont i båda fötterna och var på Hundudden längst ut på Djurgården. Det var ju bara att bita ihop och köra någon form av otroligt långsam klumpfotslöpning hem, men jag kan meddela att det blev raka vägen hem. Jag hade egentligen planerat ett längre träningspass men det får bli en annan dag.

12k@5.55