tisdag 6 oktober 2009

Farligt att resa

Det är farligt att resa. Efter en vecka i värmen med löpning där kroppen känts bättre och bättre så visade sig hemresan bjuda på det största motståndet. Eller snarare resväskan. Den gigantisk stora och tunga resväskan var nämligen motstånd mot min tå.

Jag lyckades alltså, när jag skulle ta väskan till receptionen, att sparka en barfota fot med något som får liknas vid full kraft (eller i alla fall fullt löpsteg) rakt i resväskan. Fråga mig inte hur det gick till. Hade jag varit hemma hade jag skrikit så högt att jag förmodligen fått hörselskador på kuppen. Nu hade jag precis anlänt receptionen som var full med folk alltså bet jag ihop allt vad jag kunde och var tyst.

Nu har jag alltså en tå som är dubbelt så stor som normalt och som skiftar i blått och lila. Tur att jag fått mina Reebok i lite för stor storlek, de kommer väl till pass nu.

Det är farligt att resa.