måndag 19 oktober 2009

Avundsjuk

Behövde bara gå utanför dörren ikväll för att avundsjukan skulle springa på mig. Innan jag hade gått 100 meter hade jag mött 2 joggare. Jag vill ju också! Det har gått på tok för många dagar sedan jag var ute och sprang nu. Fortfarande känner jag dock att mitt tunga huvud och min förkylningströtta kropp sätter stopp. Imorgon kanske?

Det är ju olidligt jobbigt att se löpare vara ute och låta fötterna trippa fram genom höstmörkret när jag själv inte kan springa. Därför föreslår jag att alla övriga löpare går över till att springa inomhus på löpband så länge jag är förkyld. Då behöver jag inte bli avundsjuk, för löpband är jag inte lika sugen på som att ge mig ut i höstmörkret. Sedan slipper jag ju se dem om de springer inomhus.

2 kommentarer:

Snorkkis sa...

Ja visst får man ett enormt träningssug när man är förkyld. Hoppas att du frisknat till snart, för jag tänker banne mig inte ställa mig på ett löpband.

Tobias sa...

Som tur är för dig så lyckades jag faktiskt komma ut på en runda idag :-D

Så nu är det helt ok att andra löpare också är ute och springer...