onsdag 28 oktober 2009

Hösten från sin bästa sida

Idag regnade det inte. Och jag har nu kommit på hur man får hösten att visa sig från sin bästa sida!


Så här såg verkligheten ut idag (ber ur om ursäkt för kvalitén, mobilen är bättre att ringa med)


Så här såg det ut för mig
Hemligheten ligger i att lura sig själv lite. När jag sprang iväg idag tyckte jag hösten och höstfärgerna var helt fantastiska och jag sprang och bara njöt av alla röda och gula löv runt omkring mig. Ok att det inte regnade men det var minsann ingen sol och egentligen inte så bra väder. Det tog ett tag innan jag insåg att jag lurade mig själv. 

Färgerna kom ju genom att jag hade glasögon med rött glas på mig. Reflekterade inte över det från början då jag nästan alltid springer med glasögon för att slippa vinden i ögonen, nu har jag dock plockat fram vinterglasögonen och de är det lite rödare glas i, därav den fantastiska färgen. Men så länge det blir bättre så är det ju ett bra sätta att lura sig själv. 

 

Vinterglasögonen har kommit fram

7,7k @5:37