torsdag 8 oktober 2009

Ska jag eller ska jag inte?

Jag har haft tankar på att avsluta tävlingssäsongen med att springa Växjö Marathon. Efter Stockholm Halvmarathon kände jag dock att det nog fick bli den sista tävlingen i år och resten av året skulle ägnas åt återuppbyggnad och träning för att hitta form och motivation till nästa år.
Växjö Domkyrka
En vecka på Cypern gjorde dock gott och jag började fundera på om jag kanske skulle springa Växjö ändå. Mest som träning men kanske även försöka ett annorlunda taktiskt upplagt lopp, då loppet skulle vara just träning.

När jag sedan åkte hem från Cypern lyckades jag ju fixa till så att jag helst har undvikigt att ha foten i normala skor vilket gör att det säkert dröjer till i slutet på den här veckan innan jag kan springa. Återigen är jag alltså tveksam till start.

Som tur är kan jag efteranmäla mig till loppet samma dag om jag nu skulle bestämma mig för att springa. En förutsättning är ju också att jag måste vara i Växjö. Vi får se hur det blir helt enkelt.