torsdag 22 oktober 2009

Ibland bestämmer skorna

Eftersom jag kände mig bra i kroppen efter mina 13 km i tisdags tänkte jag att jag skulle ut och njuta lite av kvällen igår också. Tanken var att få till ett lika lugnt pass som dagen innan för att inte riskera att snuva och hosta skulle bli värre.

Ibland bestämmer man inte själv, tydligen. Igår bestämde skorna!

Eftersom jag fortfarande har ont i min tå så ville jag prova hur det skulle fungera att springa med mina lite lättare och mjukare Saucony Fastwitch. Det gick bra för tån. Och jag förstår nu varför skorna heter som de heter, de lever verkligen upp till namnet. Jag styr tydligen inte över farten själv när jag har dem på mig utan skorna själva bestämmer hur fort det ska går. Igår gick det nog egentligen lite för fort, hade lite väl mycket hosta som skulle ut när jag var hemma igen men det var ingen större fara.


Kom inte iväg förrän vid niotiden så det blev en sen asfaltstur på Djurgården runt Kaknästornet och Manillaskolan.

10k@ 4:57%155