tisdag 20 oktober 2009

Äntligen

Så vågade jag mig då ut på en tur. Trots lite snuva och hosta fortfarande tänkte jag att en kort lugn runda kanske kunde fungera. Tog det mycket lugn och bara njöt av att få vara ute och springa. Sprang ut på Djurgården och rundade Rosendal och vände tillbaka in mot stan igen eftersom det skulle bli en kort runda. När jag passerade Beckholmen kunde jag dock inte hålla mig utan var tvungen att ta en lite tur ut på holmen för att se lite nya vyer. Sprang runt lite bland torrdockorna och tittade på båtarna i skymningen, en plats som gjord för en läskig filminspelning.
På väg över till Beckholmen

Sedan tänkte jag att det var dags att vända hemåt för att hamna på ca 8 km. När jag kom hem insåg jag dock snabbt att jag inte riktigt hade huvudet med mig när jag sprang iväg. Har helt enkelt lyckats att ta med mig fel nyckel och jag som dessutom var ensam hemma. Arrgh. Tur i oturen var att jag i alla fall hade mobilen med mig, som jag oftast brukar lämna hemma eftersom den bara brukar vara ivägen. Av två dåliga val väljer man ju givetvis det som innehåller löpning. Ja, löpning kan väl aldrig vara ett dåligt val i och för sig. Så istället för att vänta på att en nyckel skulle komma hem och öppna åt mig sprang jag istället ytterligare 5 km och hämtade den. Så av mitt tänkta korta pass blev det tillslut 13km, men väääldigt lugnt.

Eftersom det här var första passet som jag tänkte att jag skulle föra över direkt från min Garminklocka till jogg.se:s nya importfunktion så missade jag ju givetvis att starta klockan när jag sprang iväg. Ja jag säger ju det, det var för länge sedan jag sprang nu jag kommer inte ihåg hur man gör.

13k@6:01%142 (delvis uppskattat då jag inte startade klockan förrän efter ca 2 km)