tisdag 6 april 2010

Tillbaka till vintern

Så kändes det igår i alla fall när jag kom hem till ett nysnöigt Stockholm igen. Tre hårda dagar med löpning gjorde att jag var lite osäker på om jag skulle springa även igår men jag var ju bara tvungen att ge mig ut och se hur mycket av snön som verkligen låg kvar.
En del snö låg det kvar även igår kväll. 
Vet inte om det var avsaknaden av backar i samma klass som de uppför hallandsås eller om det var bilresan som fick det att spritta i benen men de bara kände för att springa fort. Lät medvetet bli att titta på klockan under hela rundan utan lät istället benen springa så fort det ville. Med lite hjälp från mig att trycka på förstås.  Otroligt nog stannade klockan på 44:01 efter 10 kilometer. Inte alls vad jag hade tänkt mig när jag gav mig ut genom dörren, då hade jag mera tankar om en lugn skön jogg.

Idag blev det vila från löpningen, nästan. 5 kilometer på löpband blev det ändå, inför styrka på gymet. Detta trots det fina vädret, mycket ovanligt för att vara mig att träna inne när det är sol. Är verkligen sugen på träningspassen nu, dock inte alltid lika sugen på att sätta mig framför datorn. Därför blir det för tillfället inte blogginlägg mer än några gånger i veckan. Och dessutom ännu mindre stavningskontroll än vanligt...

10 kommentarer:

Claes sa...

Tjena! Orelaterat till ditt inlägg, men... Hur har du fått all den infon om träningspassen från jogg.se rss? Jag får bara datum, namn och sträcka.

Claes sa...

Kikade på source och såg hur du hade gjort. Tack! :)

Tobias sa...

Så bra! För er som undrar och inte orkar kolla hur jag gjort har jag alltså tagit hjälp av den här tjänsten http://feed2js.org/

Staffan sa...

T o m jag fick det nästan att funka nu förutom att å,ä,ö inte visas korrekt, några tips???

grymt bra du springer på för övrigt, innan har vi legat hyfsat lika i mängd men du har verkligen tagit ett kliv i år, nästan 20 mil mer än mig nu totalt - keep it up så väntar stordåd i år. Min fru jobbar både på Kungsholmen runt och Stockholm Marathon helgen, svärföräldrarna rycker in på maran, men jag planerar att be dem snällt även den 8/5...

Tobias sa...

Du måste få dem att hjälpa till den 8:e. Kungsholmen Runt är för roligt för att missa ;-)

Skriv aao istället för åäö...:-D

Lina sa...

Visst är det härligt att sträcka ut benen på barmark!! :)

Staffan sa...

Jag ska bem den snällt, de är inte omöjliga på något sätt - tvärtom är de toppen, men det känns trist att det ska krävas så mycket fixande varje gång...

Ang scriptet...vaf..är det ditt bästa tips :)) jag trodde du var värsta HTML-hackern.. :-)

Appropå Kungsholmen runt, riskerar det att bli fullt och hur kuperad av banan jämfört med STHM? Min bild av Kungsholmen är=platt förutom runt Franzéngatan uppe vid Stadshagen/Lindhagensgatan

Tobias sa...

Nä, det var inte mitt bästa tips. Jag tror det kan ha att göra med UTF-8 Character Encoding som du kan bocka i när du skapar scriptet på feed2js.org. Testa det!

Min känsla är att Kungsholmen är plattare än StHM men när jag kollade banprofilerna tyckte jag inte att det skilde så mycket. Men jag tycker ändå Kungsholmen är betydligt snabbare av någon anledning. Banan är ju i princip helt platt från Rålis till Franzéngatan sedan blir det en del kuperat.

Tobias sa...

Och för att inte glömma bort dig Lina så tycker jag att det är grymt skönt att snön och isen är borta. En liten nytändning har jag fått även om jag tyckt att det varit kul hela vintern också... :-)

Staffan sa...

Kanon!!! nu funkar det bättre, stort tack!! Du ÄR ju en hacker :)

Nähä, kanske dags att faktiskt jobba lite...