tisdag 6 april 2010

Tillbaka till vintern

Så kändes det igår i alla fall när jag kom hem till ett nysnöigt Stockholm igen. Tre hårda dagar med löpning gjorde att jag var lite osäker på om jag skulle springa även igår men jag var ju bara tvungen att ge mig ut och se hur mycket av snön som verkligen låg kvar.
En del snö låg det kvar även igår kväll. 
Vet inte om det var avsaknaden av backar i samma klass som de uppför hallandsås eller om det var bilresan som fick det att spritta i benen men de bara kände för att springa fort. Lät medvetet bli att titta på klockan under hela rundan utan lät istället benen springa så fort det ville. Med lite hjälp från mig att trycka på förstås.  Otroligt nog stannade klockan på 44:01 efter 10 kilometer. Inte alls vad jag hade tänkt mig när jag gav mig ut genom dörren, då hade jag mera tankar om en lugn skön jogg.

Idag blev det vila från löpningen, nästan. 5 kilometer på löpband blev det ändå, inför styrka på gymet. Detta trots det fina vädret, mycket ovanligt för att vara mig att träna inne när det är sol. Är verkligen sugen på träningspassen nu, dock inte alltid lika sugen på att sätta mig framför datorn. Därför blir det för tillfället inte blogginlägg mer än några gånger i veckan. Och dessutom ännu mindre stavningskontroll än vanligt...