fredag 23 april 2010

Från och till

Jag åker normalt bil till jobbet. När jag bestämmer mig för att springa till eller från jobbet så blir det alltid en del logistiska problem med kläder, skor, bil osv. Igår hade jag egentligen tänkt att åka bil hem och sedan cykla till och från jobbet idag. Alltså hade jag tagit med mig en väska med kläder till jobbet igår att kunna använda idag.

Igår ändrade jag mig snabbt när jag insåg att i väskan fanns nästan alla saker jag behövde för att springa hem. Igår var det även en återkomst för vintern så det jag saknade var vantar. Det löste jag med ett par strumpor på händerna istället. Till skillnad mot i tisdags då löprundan jag tog var något av det jobbigaste på länge kändes det bra igår. I tisdags var det så jobbigt att jag inte ens orkade skriva om det. Att middagen kom upp halvvägs räcker nog som beskrivning på den rundan...
Sedan var ju frågan hur jag skulle göra i morse, springa eller cykla till jobbet. Eftersom jag som vanligt hade lite svårt att ta mig upp på morgonen så gjorde tidsbristen att jag inte hade något val, det fick bli cykel. Riktigt jobbigt att cykla var det idag. Kändes som att det var uppför hela vägen och farten blev därefter.

Nu har jag dock ett problem, nu är både cykeln och bilen på jobbet...